Ykköspesiksen Itä-Lännet Lappajärvellä - Lavettarien Anna-Elisa Pukkinen lännen paitaan!
Lappajärven VeikotJulkaistu: 05.07.2024 23.32

Ykköspesiksen Itä-Lännet Lappajärvellä - Lavettarien Anna-Elisa Pukkinen lännen paitaan!

Viimeisiä valmisteluja tehdään Veikkolan pesäpallostadionilla Lappajärvellä, kun Ykköspesiksen parhaat juoksevat kiilaan sarjan arvo-otteluissa sunnuntaina. Huippuotteluiden päivän aloittavat naiset kello 13 ja sitä jatkavat miehet kello 16.

Sisäänkäynti tapahtumaan käy vaivattomimmin koko päivän ennakkolipuilla, jotka ovat myynnissä LaVe Pesiksen verkkokaupassa Unique Brandingin sivuilla.

Ykköspesiksen arvo-otteluiden kokoonpanoihin on tehty muutamia muutoksia. Miesten ottelussa uusia pelaajia ovat Jyväskylän Kiri 2020:n Elias Elonheimo ja Taneli Lassila, Kouvolan Pallonlyöjien Miki Likander sekä Jyväskylän Lohen Roope Pöyry. Arvo-ottelusta joutuvat jäämään sivuun Valtteri Havukainen, Jani Hämäläinen, Ville Pesu ja Ville Pietinen.

Naisten puolella Anna-Elisa Pukkinen Lappajärven Veikoista saa kunnian pelata Itä-Lännen kotikentällään, kun Oona Nuutila jää kokoonpanosta pois.

Muutokset Ykköspesiksen Itä-Länsi-joukkueisiin on nyt päivitetty. Kokoonpanot julkaistaan tulospalvelussa ottelupäivänä.

YP-IL-2024 (4) (1).pdf