Seuran esittely

Lappajärven Veikot on perinteikäs Lappajärvellä toimiva urheiluseura, joka viettää tänä vuonna 110 -vuotis urheilutaivaltaan. Lappajärven Veikot tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden yleisölle harrastaa liikuntaa kauniissa kunnassamme. Pääpaino on lasten- ja nuorten liikunnassa, unohtamatta ennaltaehkäisevää kuntoliikuntaa aikuisväestössä. Seurasta löytyy johtokunnan alaisuudesta yhteensä seitsemän lajijaostoa:

  • hiihto- ja soutujaosto
  • jalkapallojaosto
  • judojaosto
  • painijaosto
  • pesäpallojaosto
  • sulkapallojaosto
  • yleisurheilujaosto

Näiden vuosikymmenien aikana seura on saavuttanut myös huikeaa menestystä. Seuran urheilijat ovat edustaneet maatamme niin olympialaisissa kuin maailmanmestaruuskisoissakin aina mitallisijoille asti. Puhumattakaan useista kymmenistä seuralle voitetuista Suomen mestaruuksista!

Pesäpallojaoston esittely

Pesäpallojaosto tarjoaa lajin harrastajille mahdollisuuden pelata ja harrastaa kansallislajimme parissa nyt ja tulevaisuudessakin. Lappajärven Veikkojen edustustusjoukkue pelaa kaudella 2021 toiseksi ylintä sarjatasoa, naisten ykköspesistä. Aiemmin naisten edustusjoukkua on pelannut Superpesistä kausilla 2017-2019. Tällä hetkellä Lavepesiksen alaisuudessa pelaa G- ja F-ikäiset, naisten ykköspesisjoukkue ja Ladypesis. Vuonna 2021 Lavepesiksellä on tavoitteena saada pesisliikkari- ja pesiskoulu- sekä äijäpesistoiminnat käyntiin. Lappajärven Veikkojen edustusjoukkueen farmiseurana toimii kaudella 2021 Ylihärmän Pesis-Junkkarit, sekä tekee yhteistyötä naapuriseurojen kanssa, koko alueen naispesäpallon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Uudet pelaajat, joukkueet ja toimijat ovat tervetulleita toimintaamme mukaan!

Jaosto:

Reijo Kärnä, puheenjohtaja, 040-9612394, rkarna@nic.fi

Piritta Kärnä-Jantunen, varapuheenjohtaja / sihteeri, 0456566901, pj_1989@hotmail.com

Muut jäsenet: Juha Kansanaho ja Lauri Siirtola