Seuran esittely

Lappajärven Veikot on perinteikäs 113-vuotias Lappajärvellä toimiva urheiluseura. Lappajärven Veikot tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden yleisölle harrastaa liikuntaa kauniissa kunnassamme. Pääpaino on lasten- ja nuorten liikunnassa, unohtamatta ennaltaehkäisevää kuntoliikuntaa aikuisväestössä. Seurasta löytyy johtokunnan alaisuudesta yhteensä seitsemän lajijaostoa:

  • hiihto- ja soutujaosto
  • jalkapallojaosto
  • judojaosto
  • painijaosto
  • pesäpallojaosto
  • sulkapallojaosto
  • yleisurheilujaosto

Näiden vuosikymmenien aikana seura on saavuttanut myös huikeaa menestystä. Seuran urheilijat ovat edustaneet maatamme niin olympialaisissa kuin maailmanmestaruuskisoissakin aina mitallisijoille asti. Puhumattakaan useista kymmenistä seuralle voitetuista Suomen mestaruuksista!

Pesäpallojaoston esittely

Pesäpallojaosto tarjoaa lajin harrastajille mahdollisuuden pelata ja harrastaa kansallislajimme parissa nyt ja tulevaisuudessakin. Lappajärven Veikkojen edustustusjoukkue pelaa kaudella 2024 toiseksi ylintä sarjatasoa, naisten ykköspesistä. Aiemmin naisten edustusjoukkua on pelannut Superpesistä kausilla 2017-2019. Tällä hetkellä Lavepesiksen alaisuudessa pelaa G- /F-ikäiset, D-tytöt (pelisarja) ja C-tytöt (pelisarja ja SM-sarja), naisten ykköspesisjoukkue ja Ladypesis.

Lavepesis pyörittää pesisliikkaritoimintaa 3-7 -vuotoaille kolmella paikkakunnalla (Lappajärvi, Evijärvi ja Kortesjärvi) ympäri vuoden. Alakouluikäisten pesiskoulut pyörivät samoilla alueilla kesäisin.

Lappajärven Veikkojen edustusjoukkueen farmiseurana toimii kaudella 2024 Alajärven Ankkurit sekä tekee yhteistyötä naapuriseurojen kanssa, koko alueen naispesäpallon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Pesäpalloliiton kautta ystäväseurana toimii Ylihärmän Pesis-Junkkarit.

Uudet pelaajat, joukkueet ja toimijat ovat tervetulleita toimintaamme mukaan!

Jaosto:

Reijo Kärnä, puheenjohtaja, 0409612394, rkarna@nic.fi

Anna Angervisto, varapuheenjohtaja, 040 5763844, anna.angervisto@gmail.com

Piritta Kärnä sihteeri, 0456566901, lavepesis@gmail.com

Muut jäsenet: Sarita Ahvenniemi ja Katja Rasivirta