Lavettarilla terveyshuolia
Julkaistu: 20.07.2022 00.00

Lavettarilla terveyshuolia

Tänään otteluohjelmassa ollut Lappajärven Veikkojen ja Kirittärien välinen naisten Ykköspesiksen ottelu siirtyy Veikkoja vaivaavan koronaviruksen ja pitkittyneiden flunssaoireiden takia myöhempään ajankohtaan. Osalla pelaajista positiivinen testitulos ja useilla on selviä oireita taudista.

Veikkojen edustusjoukkuetta korona ja pitkittyneet flunssaoireet ovat kiusanneet jo pidempään. Jo kaksi viikkoa sitten LaVen ja Majuttarin välinen peli siirtyi samasta syystä. Tällä välin Lavettaret on pelannut kaksi peliä puolikuntoisena, mutta nyt tilanne on jälleen pahentunut ja uusia tapauksia ilmentynyt.

Seura sai Pesäpalloliitolta päätöksen pelin siirtoon. Tällä pyritään estämään taudin leviäminen joukkueen ulkopuolisiin tahoihin ja antamaan toipumisrauha oireisille. Lavettarien pelaajaringistä yli puolet ovat tällä hetkellä enemmän tai vähemmän taudin kourissa, toipilaana tai puolikuntoisena. Laven seuraava haaste on saada terveitä pelaajia riittävä määrä ensi lauantain otteluun Ylivieskan Kuulaa vastaan ja maanantaihin siirrettyyn Kankaanpää- peliin.


Kuva Jani Vuorela

Seuran uusimmat