Mailattaret ei antanut Veikoille mahdollisuutta pisteisiin.
7.6.2021 0:34 Seuratiedotteet / Naisten ykköspesis

LaVe-Mailattaret , Vaasa 0-2 (1-3,0-10)

Lappajärven Veikkojen sarja-avaus ei sujunut toivotulla tavalla. Mailattaret Vaasasta kaatui halliottelussa talvella, mutta nyt kotijoukkueen paineet ja jännitys kohosivat hallitsevaan osaan nuorelle joukkueelle. Vaasaa on povattu ehdottomaksi nousijajoukkueeksi Superpesikseen. Sen se myös näytti ylivoimaisella esityksellään.

Veikkojen avaus lupasi parempaa, mitä saatiin. Selma Vuorinen kotiutti Riikka Polson ensimmäisessä vuorossa. Valitettavasti tuo juoksu jäi sitten kotijoukkueen ainoaksi koko pelissä. Vieraat tasoittivat ja ottivat jaksovoiton kahdella näpillä.

Tauon jälkeen Mailattarien taktiikan mukainen takakentän rummutus tuotti kantavassa myötäisessä tuulessa tulosta. Se takoi heti alkuun kuusi juoksua, mikä oli emännille liikaa. Lavettarien kotiuttaminen tökki sisäpelin osalta eniten, sillä kahdeksasta yrityksestä saldona oli vain yksi juoksu. Veikoista palkittiin Riikka Polso ja Jutta Herrala.

-Emme osanneet varautua Vaasan pelitavan muutoksiin ja painaviin lyönteihin taakse toisella jaksolla. Haimme ulkopelin kautta tulosta ja hyökkäyksiä sisällä, mutta ei onnistuttu niissä. Homma jäi piippuun ja lisäksi lahjajuoksut harmittavat. Nyt meillä ei ollut paras päivä. Onneksi pelit jatkuvat, mietti LaVen pelinjohtaja Matti Larikka.

Nuo pelit jatkuvat keskiviikkona paikallispelien merkeissä Lapualla. Virkiä hävisi Lavettarien tavoin avauskierroksen ottelunsa, joten pistepussi aukeaa varmasti toiselle joukkueelle tai sitten molemmille. Tulinen kamppailu alkaa klo 18.

Kuva: Ilkka Lehtimäki


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat