Lavettarien voittoputki jatkui
31.5.2021 11:23 Seuratiedotteet / Naisten ykköspesis

LaVe- OsVa 2-0(3-0,4-2)

Lappajärven Veikot jatkoi harjoituskauden viimeisessä pelissä hyviä otteita ja kaatoi Oulunsalon Vasaman varmoin ottein. Lavettaret hallitsin tapahtumia koko ajan toisen jakson ensimmäistä vuoroa lukuun ottamatta. Missään vaiheessa voittajasta ei kuitenkaan ollut epäselvyyttä.

Kotijoukkueen ulkopeli piti hyvin muutamia pikku lipsahduksia lukuun ottamatta, mihin voitto ratkesi. Lukkari Aleksandra Latvalan johdolla Vasama pidettiin kurissa. Sisäpelissä kotiutukset jakautuivat tasaisesti seitsemälle pelaajalle ja erilaiselle lyönnille. Pelinjohtaja Matti Larikka jakoi vastuuta tasaisesti ja pyöritti palettia koko vahvuudella. Huomioitavaa oli se, että lyöntijärjestyksen loppupää järjesteli hyvin tilanteita ja jokereiden avittamana tehtaili juoksuja.

Pienten viilausten myötä Veikot on valmiina sarja- avaukseen. Tulevan keskiviikkona Veikkolaan saapuu syksyllä Superpesiskarsinnassa ollut Mailattaret Vaasasta, joka on Ykköspesiksen ehdotonta kärkeä. Talvella LaVe pystyi horjuttamaan Vaasan verta hallissa. Toistuuko se nyt tosipaikan tullen. Näemme sen Veikkolassa keskiviikkona klo 18. Tähän tarvitaan yleisön tuki. Koronarajoitusten vapauduttua ottelu voidaan pelata täydelle katsomolle vastuullinen käyttäytyminen huomioiden.

Kuva Ilkka Lehtimäki


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat