Pesäpallotoiminta jatkuu taas!
10.5.2020 15:46 Uutiset / Lappajärven Veikot

Pesäpalloharjoitukset alkavat ensi viikolla pienryhmissä!

Pesäpalloliitto tiedotti alkuviikosta iloisia uutisia. Pienryhmäharjoittelu on nyt sallittua – kuitenkin tiukasti viranomaisten määräyksiä ja ohjeita noudattaen. Pesäpallojaosto kokousti mm. poikkeusolojen harjoitustoiminnan toteuttamisesta, jota käytiin myös joukkueiden valmentajien kanssa huolellisesti lävitse. Nämä joukkueiden toimintaohjeet näet tämän jutun loppupuolelta.

Alkuviikko toi lisääkin ilouutisia, kun urheilusta vastaava tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen tarkensi hallituksen linjausta Helsingin Sanomille tiistaina. - Tapahtumassa voi olla 1.6. jälkeen läsnä yli 50, mutta alle 500 ihmistä, jos tilaisuuden turvallisuus ja terveellisyys voidaan varmistaa erityisjärjestelyin. Tämä käytännössä mahdollistaisi myös sarjojen käynnistymisen kesäkuun alkaessa.

Pesäpalloliitto ja jäsenseuransa haluavat kuitenkin toimia tilanteessa vastuullisesti, ja odottaa aluehallintovirastojen yksityiskohtaisia ohjeita ennen sarjakohtaisten lopullisten päätösten tekemistä. Tämän jälkeen liitto toimittaa seuroilleen tarkemmat ohjeet otteluiden järjestämisestä kaikkien osallistujien turvallisuus ja terveellisyys huomioiden, mistä Lavepesiskin tiedottaa ensi viikona aikana. Tiedotus koskee niin edustusjoukkueen sekä juniori- ja harrasteryhmien sarjaohjelmia.

Toimintaohjeet joukkueille toukokuun ajaksi!

  • Harjoittelu toteutuu maksimissaan 10 henkilön ryhmissä. Harjoituksien osallistujamäärän ylittäessä tämän rajan - harjoitus tulee toteuttaa kahdessa pienryhmässä, jolloin ryhmät toimivat Veikkolan eri päädyissä tai toinen ryhmä siirtyy kokonaisuudessaan harjoittelemaan urheilualueen pikkukentälle (hiekalle).
  • Harjoituksiin tullaan suoraan kotoa ja harjoituksista lähdetään suoraan kotiin.
  • Vastuuvalmentajat huolehtivat harrastajien käsien desinfioinnista ennen ja jälkeen harjoittelun. Seura on toimittanut valmentajaryhmille käsidesit.
  • Omat välineet (maila, räpylä, kypärä, juomapullo) ovat suotavia tässä maailmantilanteessa, mutta se ei saa seuran mielestä olla este harrastuksen aloittamisessa. Seuralla on välineitä lainaksi, ja vastuuvalmentajamme huolehtivat välineiden desinfioinnin käyttäjien välissä. Mikäli lapsien vanhemmat osallistuvat harjoitteluiden seurantaan / toteuttamiseen - heidän on myös huolehdittava käsihygieniasta.
  • Huoltorakennuksen pukuhuoneet eivät ole käytössä.
  • Huolehditaan yleisesti ottaen käsihygieniasta, oikeaoppisesta niistämisestä ja yskimisestä sekä pidetään turvavälit.
  • Liikutaan yhdessä turvallisesti!'

Harjoitukset alkavat viikolla 20! Harjoitusajat:

Maanantaina klo 17.30 - 18.30 Ladypesis, klo 18.00 - 20.00 NYP

Tiistaina klo 17.00 - 18.30 G-juniorit (19.5. alkaen)

Keskiviikkona klo 18.00 - 20.00 NYP

Torstaina klo 17.00 - 18.30 F-juniorit

Perjantaina -

Lauantaina klo 16.00 - 18.00 NYP

Sunnuntaina klo 12.00 - 13.30 F-juniorit, klo 14.00 - 15.30 G-juniorit


Mukavia treenihetkiä toivottaa Lappajärven Veikkojen pesäpallojaosto!


Lähde / Alkuperäinen teksti: https://www.pesis.fi/uutiset/2020/05/ppln-koronain...


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
«  Kesäkuu   »
Kategoriat