Maila-Jussit vahvempi helteessä
27.7.2019 21:14 Uutiset / Superpesisjoukkue

Maila- Jussit- LaVe 2-0 (2-0, 6-2)

Lavettaret taipui Seinäjoella paahtavassa helteessä käydyssä naisten Superpesis- ottelussa. Kolmenkymmenen asteen lämpötila ei vaikuttanut niinkään joukkueiden ulkopeliin, pikemminkin sisäpeliin. Taistelu pisteistä oli varmasti näiden joukkueiden osalta tämän kauden lyhin.

Ensimmäisellä tasaisella jaksolla Veikoilla oli mahdollisuus horjuttaa sarjassa neljäntenä olevaa kotijoukkuetta, mutta se ei onnistunut kotiutusyrityksistään saamaan juoksuja. Jusseille riitti jaksovoittoon toisessa ja kolmannessa vuorossa tekemät kaksi juoksua.

Roosa Hussa täräytti toisen jakson ratkaisuksi kolmannessa vuorossa kakkospuolelta läpilyönnin, mikä tuotti 1+2 juoksua. Kaisa Jaakkola kavensi harhaheiton turvin juoksulla kiertäen kakkoselta kotiin. Emännät saivat vielä viimeisessä vuorossa Veikkojen ulkokentän avustuksella kaksi juoksua. Noita heitto- ja kinniottovirheitä ei saisi tulla, jos tällaisista tasaisista peleistä aikoo pisteitä napsia. Vastapainoksi Lavettarien molemmissa juoksuissa Jussit avusti puolestaan. Piritta Kärnä- Jantusen päätösvuorossa polttolinjaan suuntautunut lyönti riitti Milla Oravasaarelle kotipesään ehtimiseen. Näin jakso meni Jusseille 6-2. Veikkojen palkitut olivat hyvin roolinsa hoitaneet etenijämme Linda Viita ja Kaisa Jaakkola.

Huomenna sunnuntaina Lavettarien pelit jatkuvat. Sarjajohtaja Pesäkarhut Porista saapuu Veikkolaan. On mielenkiintoista katsoa, kumman otteista helle ei saa otetta. Veikkojen terveystilanne on vihdoin osapuilleen kunnossa. Loukkaantuneina ja sairaana olleet pelaajat uhkuvat pelihaluja, mikä on pelinjohdolle hyvä apu luoda taktiikka Pesäkarhujen härnäämiseen. Suuntaa siis matkasi Veikkolaan klo 13 alkavaan peliin.

Kuva: Samuli Koivusalo


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
Kategoriat