Lavettarien räpylä ei pitäny
9.6.2019 9:13 Uutiset / Superpesisjoukkue

Seinäjoki- Lappajärvi 2-0(10-2,5-1)

Lappajärven Veikkojen Superpesis-naiset kadottivat kahdessa yössä hyvät otteensa. Keskiviikon voittoisasta pelistä oli vain muisto jäljellä, kun joukkue esiintyi Seinäjoella perjantaina. Lavettaret päästi Jussit peliin heti avausvuorossa ulkopelivirheillä, pallot pomppivat räpylöistä, heitot olivat epämääräisiä ja liike puuttui. Seinäjoki on vahva joukkue, kun sille annetaan mahdollisuus, niin se käyttää varmasti tilanteen hyväksi.

Veikkojen ensimmäisen jakson sisäpelissä välähdyksen paremmasta toi Kaisa Jaakkolan upea puhkaisu kakkospuolelta, millä Emmi- Vehka-aho toi juoksun ja Kaisa kiersi kunnarin. Valitettavasti Veikkojen ensimmäisen jakson juoksut olivat siinä, ja Maila-Jussit vei jakson selvin lukemin.

Toisella jaksolla Lavettaret pelasi parempaa ulkopeliä. Tilanne näytti valoisalta, kun Piritta Kärnä puhkaisi polttolinjan Ella Mäkelän syöksyessä tasoituksen. Maila- Jussit sisuuntui tästä ja teki tasoittavallaan kolme juoksua. Osa niistä tuli Veikkojen avustuksella ja osa upeilla välilyönneillä.

LaVe menetti mahdollisuutensa useisiin merkkivirheisiin. Jos kolmasosa jakson paloista tulee töppäyksillä merkin kanss, niin juoksujen teko tökkii varmasti. Maila- Jussien lukkari Johanna Karjanlahti pelasi kauden parhaan pelinsä lukkarina, niin sillä oli erittäin suuri vaikutus tapahtumien kulkuun.

Kaisa Jaakkola on kokoonpanoon palattuaan osoittanut hyviä otteita mailan varressa ja ansaitsi Lavettarien ykköspalkinnon. Nea Moilanen pelasi kopparina varmasti ja keräsi sisäpelissä joukkueensa parhaat onnistumiset 5/7.

Kuluvan viikon kolmas peli pelataan jo huomenna, jolloin Lavetarilla on mahdollisuus haastaa Maila- Jussit uudestaan. Sitten on nukuttu kaksi yötä ja tilanne on taas toinen. Kuten Kaisa Jaakkola ja pelinjohtaja Ville Laitila totesivat lehdistötilaisuudessa, että omalla peruspelaamisella joukkue voi voittaa jaksoja ja pelejä varmasti. Siihen uskomme ja menemme Veikkolaan sunnuntaina klo 13.

Kuva: Samuli Koivusalo


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
Kategoriat