Kiri vei pinnat Kempeleelle
2.6.2019 17:02 Uutiset / Superpesisjoukkue

Lappajärvi- Kempele 0-2(0-7,0-3)

Ella Mäkelä jatkaa hyviä pelisuorituksia niin sisä- kuin ulkopelissäkin.

Kempeleen Kiri haki varsin helposti pisteet Laettarilta tuulisissa ja viileissä olosuhteissa pelatussa Superpesiksen ottelussa Veikkolassa. Kotijoukkueen peli oli kohmeista eikä sulanut missään vaiheessa. Etukäteen ennakoitiin ottelusta tasaista ja vähäjuoksuista vääntöä, mutta Kiri oli selkeästi kaikessa edellä.

Kaksi ensimmäistä vuoroparia kulkivat tasaisesti ja kaikki näytti olevan mahdollista. Kolmannessa ja neljännessä vuorossa LaVen ulkopeli sakkasi. Liike hyytyi ja vieraat karkasivat jaksovoittoon hyvillä lyönneillä tehden kuusi juoksua.

Toisen jakson alku meni samoissa merkeissä, kuin edellinen oli päättynyt. Kempele tekaisi kolme juoksua heti kättelyssä. Sen jälkeen Lavettarien ulkopeliin tuli ryhtiä, mutta sisäpeli ei auennut. Tuntui jopa uskon puutteelta omiin kykyihin. Jos vain joka kolmas kentällemeno- tai vaihtolyöntiyritys onnistuu, niin juoksujen saanti tökkii varmasti. Toivottavasti tämä oli pohjakosketus, mistä noustaan varmasti ylöspäin.

Lavettarista palkittiin Ella Mäkelä ja Kiia Korpi.

Pistemetsästys jatkuu keskiviikkona kolmen vuoden takaisen Superpesiskarsintavastustajan ja sarjatulokkaan Mynämäen Vesan saapuessa Veikkolaan. Se on pinnan verran Lavettaria edellä sarjataulukossa, mikä lupaa tasaista vääntöä tärkeistä sarjapisteistä. Peli alkaa kello 18.

Tulevan juhlallisuuksien viikonlopun jälkeen Veikoilla on kolmen pelin raju loppuviikko. Keskiviikon pelin lisäksi Seinäjoen Maila- Jussit kohdataan kahdesti, perjantaina vieraissa ja sunnuntaina sitten kotona.


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
Kategoriat