Fera vei pinnat Raumalle
24.5.2019 13:23 Uutiset / Superpesisjoukkue

Lappajärvi - Rauma 0-1 (0-0, 1-7)

Jutta Herrala löi La-Ve:n ainokaisen juoksun.

Lappajärven Veikot joutui taipumaan Raumalle naisten Superpesiksen ottelussa. Kesäiset olosuhteetkaan eivät avanneet Lavettarien sisäpeliä. Ensimmäinen jakso oli äärimmäisen tasainen. Emäntien ulkopeli oli erittäin hyvää. Vieraat saivat ainoastaan kolme kertaa yrittää kotiutusta, mutta se riitti jaksovoittoon Jokeri Eveliina Kestin onnistuneella välilyönnillä. LaVen neljästä tilanteesta ei saatu juoksua aikaiseksi.

Toisen jakson alkaessa Veikot ei ollut hereillä. Vieraat päästettiin pommittamaan seitsemän juoksua kahdessa ensimmäisessä vuorossa. Jutta Herralan polttolinjan puhkaisulla Milla Oravasaari toi LaVen ainoan juoksun. Jakson loppupuolella kotijoukkueen ulkopeli palasi taas ensimmäisen jakson tasolle, eikä Feralla ollut enää eväitä juoksujen tekoon.

Veikkojen pelinjohtajana debytoi Ville Laitiala, joka oli tyytyväinen tilanteiden rakenteluun ja ulkopeliin kahta vuoroa lukuun ottamatta, mutta kaipasi kotiutuksiin tehoja. Veikot sai seitsemästä yrityksestä vain juoksun aikaiseksi, kun Rauma iski 12 yrityksestä kahdeksan pinnaa.

Milla Oravasaari jatkoi monipuolisilla vaihtolyönneillään ja vahvalla itseluottamuksella mailan varressa palkinnon arvoisesti. Emmi Vehka-aho kakkosvahdin tontilla esitti myös hyviä otteita, mitkä riittivät palkintoraadille.

Tänään Lavettaret matkaavat Poriin Pesäkarhuja härnäämään. Jos ulkopeli pitää, kuten osataan, eikä lahjaksi anneta mitään, niin tiedä, mitä sieltä on tuliaisina.

Kuva: Samuli Koivusalo


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
Kategoriat