Lavettarien ote lopahti
17.5.2019 12:46 Uutiset / Superpesisjoukkue

Aleksandra Latvalan hyvät otteet lautasen ääressä eivät pysäyttäneet
Kirittäriä. Jyväskylä Lappajärvi 2-0(2-0,25-1).

Lappajärven Veikkojen ote lipesi toisella jaksolla Jyväskylässä Kirittäriä vastaan käydyssä Superpesiksen ottelussa. Ensimmäisen jakson hyvällä asenteella ja ulkopeliosaamisella mestariehdokas Jyväskylä oli jopa vaikeuksissa luoda tilanteita. Se pääsi yrittämään ainoastaan viisi kertaa kotiutusta, joista tuloksena oli kaksi juoksua, mitkä riittivät jaksovoittoon.

Toisella jaksolla Veikkojen ote katosi täysin. Jyväskylä avasi heti neljällä juoksulla ensimmäisessä vuorossa. Sen jälkeen Lavettarilla oli suorastaan vaikeuksia saada kolmea paloa aikaan vuoroa kohti. Omissa sisävuoroissa se oli liiankin helppoa. Nea Moilanen toi harhaheitolla neljännen vuoron tasoittavalla lohdutusjuoksun.

Tuntui, kuin Veikoille olisi tauolla vaihdettu kaikki ulkopelaajat. Niin erilaista pelaaminen oli Jyväskylän pommituksessa. Heiltä onnistui kaikki mahdollinen. LaVen seisovaan ulkokenttään oli helppo upottaa taidokkaita lyöntejä. Hyvin monet iskut painuivat vuoren varmasti väliin.

Lukkari Aleksandra Latvala onnistui ensimmäisellä puolikkaalla sotkemaan Kirittärien aikeita, mutta jatkossa hänkään hyvät otteensa eivät riittäneet pysäyttämään vyörytystä. Sisäpelissä parhaiten onnistui nyt jokerina pelannut Silja Kantanen.

Pelitahti jatkuu kiivaana. Nyt on kohdattu kaksi sarjan ennakkosuosikkia. Helpottuuko vastus, kun lauantaina Veikkolaan saapuu Lappeenrannan Pesä Ysit? Tuossa ottelussa Lavettarilla on sitten mahdollisuus kirkastaa kilpensä. Jyväskylän pelistä LaVelta puuttui kuusi pelaajaa, mitkä näkyivät joukkueen suorituksissa. Pääsykokeissa ja työesteiden takia poissa olleet Linda Viita, Kiia Korpi ja Riina Rantala palaavat kokoonpanoon. Saadaanko sairastuvalta vahvistuksia? Se nähdään lauantaina klo 17 Veikkolassa. Tervetuloa paikan päälle kannustamaan Lavettaret tärkeisiin sarjapisteisiin.

Kuva: Samuli Koivusalo


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
Kategoriat