Veikkojen Superpesiskauden avaus sunnuntaina
6.5.2019 11:52 Uutiset / Superpesisjoukkue

Emmi Vehka-aho on esittänyt mailan varressa kelpo
suorituksia halliotteluissa. Onko hän kauden yllättäjä?


Lappajärven Veikkojen kolmas kausi Superpesiksessä käynnistyy ensi sunnuntaina räväkästi paikalliskamppailulla Lapuan Virkiää vastaan. Viime kaudella joukkueiden voitot menivät ristiin. Kumpikin oli kotonaan vahvempi. Veikkolassa käyty toinen matsi päättyi sensaatiomaisesti Lavettarien hyväksi.

Lapua on tälläkin kaudella, kuten aina tähän asti vuosittain, yksi ehdoton mitaliehdokas. Viime lauantaina LaVe sai kokea harjoitusottelussa Patruuna Areenassa Virkiän kovuuden, kun se opetti oikein emännän kädellä, miten palloa lyödään. Veikkojen kannalta tylyt loppulukemat kirjattiin Virkiälle 2-0 (13-0, 4-1).

Aloitusjaksolla Lavettaret ei päässyt kiinni peliin ollenkaan. Liian monet vastustajan lyönnit eivät osuneet räpylöihin ja harhaheitoilla annettiin siimaa liikaa kiven kovalle Lapualle. Tuon tasoiselle joukkueelle ei voi antaa mitään lahjaksi, jos aikoo sen kuvioita sotkea. Onneksi vielä oli kyseessä harjoitusottelu, ja kaikki voi viikossa muuttua, kuten viime kesänä tapahtui.

Sunnuntaina nähdään, kumpi ottaa pisteet kauden avauksesta. Äitienpäivän kunniaksi Veikot tarjoaa kaikille äideille kahvit. Tervetuloa viettämään juhlapäivää Veikkolan stadionille ja antamaan tukea kotijoukkueelle! Lapualta peliin saapuu totutusti runsaasti Virkiän faneja. Peli alkaa klo 13.

Ylihuomenna, keskiviikkona, Lavettaret teroittaa kynsiään harjoitusottelussa Nurmon Jymyä emännöiden. Pari kuukautta sitten halliottelussa LaVe oli hallitseva ja voitti puhtaasti sarjatasoa alempana pelaavan Jymyn. Millaisen vireen Lavettaret saa tästä pelistä kohti sunnuntain sarja-avausta nähdään illalla. Peli alkaa klo 18 ja siihen on vapaa pääsy.

Kuva: Eeli Hernesniemi


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat