Silja Kantanen vuokrasopimuksella Lavettariin
19.3.2019 23:41 Uutiset / Superpesisjoukkue

Lavettarien pelaajarinki vahvistuu

Lappajärven Veikkojen ja Kirittarien hyvä yhteistyö sai jatkoa, kun Silja Kantanen siirtyy Lavettariin vuokrasopimuksella. Silja on pelannut kaikki Veikkojen harjoituspelit hallikaudella aiesopimuksella ja on päässyt viimeisen kuukauden aikana tutustumaan uuden porukan toimintatapoihin. Lauantaina kirjoitettu pelaajasopimus liittää hänet myös uudenjoukkueen vahvuuteen virallisesti.

-Olen erittäin tyytyväinen tapaan, miten Kirittäret antavat mahdollisuuden nuorille tulevaisuuden pelaajille mahdollisuuden saada vastuullista peliaikaa toisessa Superpesisseurassa. Petri Kaijansinkon kanssa olemme olleet yhteydessä useampaan otteeseen harjoituskauden aikana puolin ja toisin sekä seuranneet ja päivittäneet tilannetta.

-Silja tuo Lavettariin ulkopelissä mahdollisuuksia erilaisiin vaihtoehtoihin polttolinjassa. Sisäpelissä hänen mailankäsittelytaitonsa auttaa varmasti joukkuetta kauden aikana. Lisäksi hänen asenteensa harjoitteluun on vahva, Veikkojen tyytyväinen puheenjohtaja Reijo Kärnä arvioi.


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
Kategoriat