Lavettarien kapteenisto kaudelle 2024: Aleksandra Latvala ja Fanny Pasonen
NYPJulkaistu: 21.04.2024 19.27

Lavettarien kapteenisto kaudelle 2024: Aleksandra Latvala ja Fanny Pasonen

Lappajärven Veikkojen naisten ykköspesisjoukkueen kapteenisto on valittu kaudelle 2024. Kapteeniksi on valittu tuttu LaVe-kasvo Aleksandra Latvala, ja hänelle aisapariksi nimettiin uusi lavelainen, Fanny Pasonen.

Valmennustiimi järjesti jo ennen hallipelejä joukkueelle äänestyksen, jonka perusteella kapteeneina hallipeleissä ovat toimineet joukkueen neljä eniten ääniä saamaa pelaajaa. Lopullinen kapteenin valinta tuli valmennustiimin toimesta.

Valintaan vaikutti mm. joukkueen asettamat tavoitteet, yhteishenki sekä pelillinen ja yleistekemisen asenne, johtajuus ja esimerkillisyys. Valmennustiimi oli vaikean tehtävän ääressä valinnan suhteen, sillä ehdolla oli neljä loistavaa persoonaa, joilla kaikilla on kykyä toimia kapteenina.

Kakkospelinjohtajan Jussi Jängän ajatuksia kapteenistosta: "Ale, pelipaikkansakin perusteella pelillinen johtaja, joka on vaativa itselleen ja asettaa rima korkealle muillekin. Fanny, aito tsemppari, joka uskaltaa heittäytyä ja luo rohkeutta muillekin, valonkantaja."

Kapteenisto itse on tietysti otettuja koko joukkueen ja valmennuksen luottamuksesta sekä isosta vastuutehtävästä: "Todella hyvä fiilis ja innolla odotamme kesän alkua, joka onkin pian ovella".

- Uskomme, että molempien persoonat, vahvuudet ja toimintatavat täydentää toisiaan niin pelikentillä kuin kentän ulkopuolella. Me molemmat halutaan viedä joukkuetta eteenpäin, Ale tuomalla rauhallisuutta sekä analyyttisyyttä ja Fanny vaatimustasoa sekä energiaa ja säpinää joukkueeseen, summaa kapteeniston yhteishaastattelussa.

Tuoreen kapteeniston terveiset katsomoihin ja seuraajille: "Toivottavasti joukkueessa oleva hyvä fiilis näkyy ja tarttuu myös kesällä Veikkolan katsomoon! Joten hyvää pesistä on luvassa meidän joukkueen toimesta. Tervetuloa Veikkolaan!"