Lavettarilla pirteä esitys hallissa
31.1.2022 8:22 Seuratiedotteet / Naisten ykköspesis

LaVe- Puijon Pesis, Kuopio 2 - 0 (8-7 ,2-1, ylimääräisenä pelatut supervuoropari 2-0, ja kotiutuslyöntikisat 3-3)

Naisten Ykköspesiksen pohjoislohkon joukkueet Lappajärven Veikot ja Puijon Pesis mittasivat harjoituskauden tuloskuntoaan Alajärven pallohallissa. Kotijoukkue LaVe hallitsi tasaista peliä toisesta vuoroparista lähtien. Se voitti äärimmäisen niukasti molemmat jaksot ja supervuoron. Kotiutuslyöntikilpailussa joukkueet eivät saaneet kahdeksannen parinkaan jälkeen eroa toisiinsa.

Pallohallissa tuntui olevan oikein kunnon lyöntikeli. Molemmat joukkueet iskivät todella vihaisesti palloa. Kenttä tuntui käyvän lyhyeksi lähes peräseinään kantaneilla sivalluksilla. Toki niistä ei syntynyt tulosta, mutta ainakin tuli vaikutelma, että lyöntipeliin on saatu ruutia lisää.

Hyvästä lyöntipelistä kertoo onnistumisprosentti, 62. Yksi voiton avaimia oli laajalla koko rosterilla pelaaminen. Jokaiselle pelaajalle kirjattiin tilastoihin tuotuja/ lyötyjä juoksuja.

Lavettaret lähti kehittämään ja parantamaan peliään viime viikonlopun Kempele- pelistä. Siinä se onnistui. Pelaaminen oli iloista ja vapautunutta. Pelaajat ottivat vastuuta ja heittäytyivät uusille pelipaikoille ennakkoluulottomasti. Kokeiluista pelinjohto sai varmasti jatkoa ajatellen hyvää tietoa ja pelaajat itsevarmuutta otteisiinsa.

Veikkojen seuraava näytönpaikka on lauantaina 12. päivänä Lapualla. LaVe haastaa kivenkovan Virkiän superpesisjoukkueen. Siihen mennessä otetaan taas askel valmiimpaan peliin edellispelistä saadun kokemuksen perusteella.

Kuva Jani Vuorela


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat