Pesisliikkarit jatkuvat Lappajärvellä ja Evijärvellä!
20.9.2021 21:44 Seuratiedotteet / Pääsivusto
  1. Pesisliikkari liikuttaa 3-7 -vuotiaita lapsia!

Pesisliikkari tarjoaa liikunnan riemua ja iloa perheen pienimmille. Pesisliikkari on 3-7-vuotiaille lapsille tarkoitettu liikuntaleikkikerho, jossa tärkeintä on liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä monipuolisten liikunnan ja motoristen taitojen omaksuminen leikin varjolla. Aktiivisuutta haetaan ilon ja onnistumisten kautta ja alle kouluikäiset lapset pääsevät tutustumaan turvallisesti liikunnan harrastamiseen.

Pesisliikkaritoiminta on matalan kynnyksen harrastustoimintaa jo välineistönkin puolesta, sillä harrastajalle riittää, kunhan ottaa juomapullon, urheilukengät ja reipasta mieltä mukaan. Veikot pystyy lainaamaan harjoituksiin välineistöä esim. mailat, pallot ja räpylät. Ohjaajat kuitenkin kannustavat ottamaan mukaan omat pesisvälineet, mikäli lapsi sellaiset omistaa.

Pesisliikkarit pyörivät koko talven huhtikuun loppuun saakka Evijärvellä keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 (13.10. alkaen) Koulukeskuksen liikuntasalissa ja Lappajärvellä torstaisin klo 17-18 (30.9. alkaen) Jamin liikuntasalissa. Koko talven kattavan pesisliikkarin hinta on 50€ sis. vakuutuksen.

Lisätietoja lavepesis@gmail.com. Ilmoittautumiset sähköpostiin tai Piritalle numeroon 0456566901.

Tervetuloa mukaan liikkumaan ja pitämään hauskaa hyvässä seurassa!


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat