Stand up -ilta oli jälleen onnistunut
2.2.2020 13:20 Uutiset / Lappajärven Veikot

Jacke Börjklund sai täyden Lappajärvi-salin viihtymään

Lappajärven Veikkojen pesäpallojaosto järjesti toistamiseen Stand up -illan. Illan juontajana toimi tuttu ääni Veikkolasta, kun Mikko Taittonen esitteli illan esiintyjän ja väliajalla seuran edustusjoukkueen yleisölle tutuksi. Illan päätähtenä toimi huippukoomikko Jacke Björklund, jota Hotelli Kivitippuun oli tullut katsomaan salin täydeltä yleisöä.

"Illan idea lähti jo viime vuoden onnistuneesta stand up-illasta, jossa esiintyjinä tuolloin olivat Mikko Vaismaa ja Toni Jyvälä. Tuolloinkin oli mahtavasti väkeä liikkeellä ja koko tapahtumasta jäi positiivinen muisto. Halusimme saada ehdottomasti jatkumoa tämän kaltaiselle varainkeruutapahtumalle, ja samalla tarjota lähialueen ihmisille vaihtelua, huumoria ja irtiottoa arjen kiireiden keskelle. Tapahtuman onnistumiseksi oli tärkeää saa esiintyjäksi huippukoomikko, joten oli ihan loistavaa saada meidän iltaamme mukaan maamme johtaviin komiikantaitajiin kuuluva esiintyjä. Siitä isot peukut Björklundille", illan promoottori Piritta Kärnä-Jantunen lisää.

Björklund esitti Parhaat palat -show'nsa, joka on vetänyt viime vuoden lopusta saakka saleja täyteen pitkin Suomea. Tällä kertaa sali täyttyi Lappajärvellä. Esitykseen kuului paljon mm. arkielämän kommelluksiin sekä miehen ja naisen eroavaisuuksiin liittyvää huumoria, mihin yleisön oli helppo samaistua ja sai varmasti vähintään hymyä huulille kaikille kuulijoille. Jackella oli kaksi puoliaikaa, joiden tauolla yleisömme sai nauttia Hotelli Kivitipun ravintolapalveluista sekä pääsi kuulemaan Taittosen esittelemän edustusjoukkueen, sekä sen kapteeniston ja pelinjohdon haastattelut.

- Tällaisista tapahtumista hyötyy monikin osapuoli ja saadaan ns. kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Yleisö saa rahoilleen vastinetta mm. huumoria ja vaihtelua arkeen sekä järjestävä taho saa kerättyä lisävaroja toimintansa pyörittämiseen. Seuraava tapahtuma onkin jo suunnitteilla ja järjestelyt ovat lähteneetkin käyntiin, mutta tällä kertaa tapahtuma kohdistettu lapsille ja lapsiperheille. Uskon myös, että stand up -iltoja tulee vielä jossain kohtaa lisää, Kärnä-Jantunen lisää.

Lavepesis haluaa kiittää kaikkia paikalla olleita, yhteistyökumppaneita ja talkoolaisia. Teitte illasta mahtavan ja onnistuneen!

Kiitos!

Yleisö

Jacke Björklund

Mikko Taittonen

Hotelli Kivitippu, Lappajärvi

Inkauneus, Lappajärvi

Lappajärven Värjäämä, Lappajärvi

Japo / Euronics, Alajärvi

Vimpelin Vapari, Vimpeli

UniQue Branding Oy, Seinäjoki


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat