Uutta kohti
25.10.2019 12:09 Uutiset / Naisten Ykköspesis

Naisten Ykköspesisjoukkueemme pelaajarinki ja valmennus alkavat muodostumaan.

Pettymykseen päättyneen kauden jälkeen elämä ja pesäpallo nostavat jälleen pikkuhiljaa katseet kohti uutta tulemista Lappajärven ja seutukunnan naispesäpallossa. Vajaa parin kuukauden hiljaiselon jälkeen on jälleen voimaannuttu. Nyt on aika lähteä liikkeelle kohti parempaa huomista.

Lavettarien toistaiseksi viimeisen Superpesiskauden joukkue kokee melkoisen muutoksen tulevaan kauteen. Vaikean talvikauden joukkueen apuna ja turvana ollut Markku Lassila ottaa pelinjohto- ja valmennusvastuun. Lassila on tuttu mies Veikkojen ensimmäiseltä pääsarjakaudelta. Hänen aisaparinsa ratkeaa lähiaikoina.

Harjoitusrinki kostuu lähes kokonaan Lassilan valmennettavista lähivuosilta. Joukkue on nuori ja paikallinen, joten yhteisharjoituksia voidaan pitää myös viikolla. Treenit kohti ensi kesää on jo hyvässä vauhdissa. Nyt julkaistavaan Lavettarien Ykköspesisrinkiin tulee vielä täydennystä muutamasta hieman kokeneemmasta vihreäpaidoissa esiintyneestä pelaajasta.

Lappajärven Veikkojen puheenjohtaja Reijo Kärnä on tyytyväinen tilanteeseen. -Markku tuntee joukkueen ja on innostunut viemään sitä eteenpäin. Olemme samassa tilanteessa kuin seitsemän vuotta sitten, jolloin LaVe sai paikan Ykköspesiksestä. Silloin joukkue oli samankaltainen kuin nyt, tulevaisuuden huippupelaajia intoa täynnä. Farmisopimuksen myötä Vimpelin Vedon kanssa pelaajille tarjoutuu mahdollisuus liikkua seurojen välillä jouhevasti.

Naisten ykköspesis pelaajarinki 2020 (tilanne 25.10.2019)

Elisa Heikkala

Jutta Herrala

Sofia Huusko

Kiia Kangasaho

Kiia Korpi

Saana Lahti

Anniina Lassila

Mette Mortensen

Aino Pollari

Riikka Polso

Fanni Salmela

Sanna Särkijärvi

Emmi Vehka-aho   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
«  Heinäkuu   »
Kategoriat