Hyvä alku ei riittänyt Lavettarilla
15.7.2019 14:54 Uutiset / Superpesisjoukkue

Fera-LaVe 2-0 (7-1,11-0)

Fera Raumalta tyrmäsi kotikentällään Lappajärven Veikot sunnuntaina varsin selvästi. Veikot aloitti lupaavasti luoden heti kärjestä tilanteen, mistä Emmi Peltola kotiutti Aleksandra Latvalan. Valitettavasti ilo loppui lyhyeen Feran tullessa sisälle. Se rakenteli tilanteita vaivatta ja otti juoksuja tasaiseen tahtiin läpi ottelun.

Kolmostilanteet menivät Raumalle selkeästi 30-6. Tilanteiden rakentelussa oli juuri noin suuri ero joukkueiden taidoissa. Lukuisat ykköspalot söivät liikaa Veikkojen peliä. Toki vaihtolyönteisiinkin tarvittaisiin lisää onnistumisia. Lavettaret pääsi yrittämään ainoastaan neljä kertaa kotiutusta, mutta Peltola oli ainut onnistuja.

Joukkueen peliesitykset ovat ailahdelleet hyvin paljon kauden aikana. Usein yksi huono jakso on riittänyt. Nyt molemmat menivät alakanttiin ja tuliaisista ei ollut tietoakaan. Ulkopelissä töpeksittiin ja seisottiin Rauman tulituksessa. Veikkojen palkitut Kaisa Jaakkola ja Linda Viita kärkikaksikkona onnistuivat pelissä palkinnon arvoisesti.

Lavettaret kohtaa perjantain markkinapelissä Manse PP:n Tampereelta. Toivottavasti sitten joukkueen terveystilanne on parempi ja päästään iskemään täydellä arsenaalilla. Tampere ei ole tänä kesänä ollut aiempien kausien tasolla, joten Veikoilla on tilaisuutensa.

Joukkueemme on mukana Lappajärven Markkinoilla omalla myyntipisteellä ja esittelyssä perjantaina ennen peliä klo 15.30 esiintymislavalla. Ottelu alkaa Veikkolassa klo 18, joten tulkaahan kannustamaan.

Kuva: Samuli Koivusalo


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
Kategoriat