Veikot voittoon talven viimeisessä halliottelussa
31.3.2019 22:46 Uutiset / Superpesisjoukkue

LaVe- Kankaanpää 2-0(2-1,5-2, k.3-3)

Lappajärven Veikot pelasi viimeisen hallikauden harjoitusottelunsa Lapualla Ykköspesiksessä pelaavaa Kankaanpään Mailajunioreita, Majuttaria vastaan. Lavettarien kokoonpanossa esiintyivät ensimmäistä kertaa paluumuuttaja Linda Viita ja pelinjohtaja Jarkko Kujanpää. Kokeilussa oli erilaisia kokoonpanoja jaksoilla laajan ringin ja muutaman pelaajan ollessa sairastuvalla. Hienoa oli saada kokoonpanoomme mukaan nuoret pikakiiturimme Henna Ollin ja Krista Salosen.

Aleksandra Latvala iski Veikkojen avausjuoksun Lotta Laxin kirmaistessa kotiin heti ensimmäisessä vuorossa. Toisessa sisävuorossa ei saatu muuta aikaan kuin kolme paloa. Sitä seurasi heikko ulkovuoro, missä LaVe lahjoitti ensin kolmostilanteen ja siten harhaheitolla juoksun.Jutta Herrala ratkaisi jakson Lavettarille polttolinjaan suuntautuneella lyönnillä etenijäjokeri Krista Salosen tuodessa. Lukkari Latvala piti vastustajan lyöjät hyvin kurissa ja viimeistään kotitaipaleelta tehtiin palot.

Toisen jakson avausjuoksun löi vapaalla välilyönnillä Milla Oravasaari Nea Moilasen karattua kotiin. Henna Olli ja Sanna Särkijärvi tekivät saman tempun. Linda Viita ja Ella Mäkelä kirjauttivat tuodut juoksut nimiinsä. Hyvän sisävuoron päätteeksi pelissä hyvin onnistunut Emmi Vehka-aho kotiutti vielä Oravasaaren. Jakson päätösvuorossa Kankaanpää sai kavennettua kahdella juoksulla. Lavettarien räpylöihin pääsääntöisesti kahta vuoroa lukuun ottamatta tarttuneet pallot polttivat nyt jostakin syystä. Veikkojen tehokaksikko Vehka-aho- Oravasaari oli vielä kerran asialla tehden jakson voittolukemat.

Kun halliaikaa oli vielä jäljellä, niin joukkueet ottivat kotiutuskilpailun, missä päädyttiin tasalukemiin. Lavettarien pareista onnistuivat Oravasaari- Salonen, Vehka-aho- Viita ja Särkijärvi- Latvala. Harjoituspelin tähtiä oli ehdottomasti Milla Oravasaari ja jälleen vahvaa sisäpeliä pelannut Emmi Vehka-aho.

-Peli tarjosi juuri sitä, mitä haettiin. Olen suhteellisen tyytyväinen näkemääni. Minulle tuoreena pelinjohtajana muodostui käsitys Lavettarien pelipaikoista ja asioista, mitä harjoitellaan lähiviikkoina. Sen pohjalta voimme harjoituksissa keskittyä kunkin pelaajan roolin mukaisiin suorituksiin, Jarkko Kujanpää totesi.

Kuva: Samuli Koivusalo


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
Kategoriat