Linda Viita palaa Lavettariin
31.3.2019 9:07 Uutiset / Superpesisjoukkue

Linda Viita pelaa jo tänään harjoitusottelussa

Lapuan Patruuna-areenassa.

Lappajärven Veikkojen naisten Superpesis- joukkue saa mieluisan vahvistuksen joukkueeseensa, kun Linda Viita pukee jälleen vihreän pelipaidan ylleen. Hän pelasi Veikoissa seuran ensimmäisellä pääsarjakaudella kaksi vuotta sitten. Viime kausi ja kulunut talvi vierähtivät hänen osaltaan Seinäjoen Maila- Jusseissa.

Lindan nopeus etenijänä ja kopparin tontilla lisättynä heittovoimalla tuovat Lavettariin niitä juttuja, mitä ryhmä on kaivannut. Viita liittyi joukkueemme vahvuuteen perjantaina alkaneeseen leiriviikonloppuun, mikä huipentuun tänään klo 12 Lapualla Patruuna Areenassa pelattavaa harjoitusotteluun Ykköspesiksessä palaavaa Kankaanpään Mailajunioreita, Majuttaria vastaan.

Tuore Lavetar saa tulikasteensa heti tänään. Lindan sopeutuminen joukkueeseen on ollut nopeaa senkin vuoksi, että osa pelaajista on hänelle entuudestaan tutuja vuosien varrelta. Viikonlopun yhdessä olo ja viiden kovan treenin kautta koko ryhmä ja toimintatapa ovat tulleet tutuiksi.

Tämän päivän pelissä Viidan lisäksi LaVe:n tuore pelinjohtaja Jarkko Kujanpää saa myös tulikasteensa. Ottelu päättää hallikauden harjoituspelien osalta. Tulkaahan toteamaan jälleen uudistuneen Lavettarien iskuvoima.

Kuva: Samuli Koivusalo


   
Lisää uutisia
Lappajärven Veikot
Kategoriat