Lavettaret aloittaa Superpesikarsinnat
Julkaistu: 24.08.2018 00.00

Lavettaret aloittaa Superpesikarsinnat

Hetken hengähtämisen jälkeen Lappajärven Veikkojen naiset aloittavat taistelun sarjapaikkansa puolesta tulevana sunnuntaina. Vastaan asettuu Pöytyän Urheilijat, mikä voitti tasaisessa viiden ottelun väännöksi menneessä ykköspesiksen välieräsarjassa Joensuun Mailan otteluvoitoin 3-2.

Joukkueet lähtevät karsintoihin varsin erilaisista lähtökohdista. Veikoilla on takana kahden ja puolen viikon ottelutauko, minkä aikana Pöytyä on reissannut Joensuussa kaikkiaan kolme kertaa ja pelannut sitä vastaan kuusi peliä, sillä viimeinen runkosarjan kierroskin oli myös joukkueiden keskinäinen.

Lavettaret saalisti Superpesiksen runkosarjassa 20 pistettä. Rutiinia ja osaamista tuntuisi olevan näihin karsintapeleihin, sillä runkosarjan aikana joukkueemme sai käännettyä tiukkoja otteluita voitokseen ja napattua ennakkoon vahvemmilta mm. Lapuan Virkiältä päänahkoja hienoin kotivoitoin. Sarjapaikan säilyttämiseen tarvitaan kolme voittoa. Lavella on kotietu, joten ensimmäinen kohtaaminen alkaa sunnuntaina Veikkolassa klo 13. Nyt tarvitaan kotiyleisön tuki Lavettarien taakse! Otteluita ei näe Ruutu+ -fanikameran kautta, joten nyt jos koskaan kannattaa olla paikan päällä Veikkolassa!

Superpesiskarsintaottelut:

Su 26.8. klo 13.00 Lappajärvi - Pöytyä

Ke 29.8. klo 17.00 Pöytyä - Lappajärvi

La 1.9. klo 16.00 Lappajärvi - Pöytyä

Tarvittaessa:

Su 2.9. klo 17.00 Pöytyä - Lappajärvi

To 6.9. 17.00 Lappajärvi - Pöytyä

Seuran uusimmat